Προβολή ανακοίνωσης

Home

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Τ.Ε. ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ COVID-19 από τον Ανακοινώσεις Μηχανικών Πληροφορικής
12/07/2022

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Μέγιστος αριθμός των παρισταμένων - πέραν των αποφοίτων -συνοδών/επισκεπτών ανά απόφοιτο, για την τελετή ορκωμοσίας στις 25/07/2022, είναι σε δύο (2) άτομα.

Η είσοδος του διδακτικού και λοιπού προσωπικού, φοιτητών και επισκεπτών, θα πραγματοποιηθεί κατόπιν επίδειξης είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικού νόσησης είτε βεβαίωσης εργαστηριακού ελέγχου με τη μέθοδο PCR για κορωνοϊό COVID-19 (rapid test). Κατ’ ΄εξαίρεση είναι δυνατή η είσοδος ανηλίκων ηλικίας τεσσάρων(4) έως και δεκαεπτά (17) ετών κατόπιν διεξαγωγής και δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου.

Η χρήση της προστατευτικής μάσκας (κατά προτίμηση χειρουργικής) είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους στην τελετή τόσο κατά την είσοδο, όσο και καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής τους στον χώρο διεξαγωγής της τελετής.

Κατά τη διάρκεια της τελετής δεν επιτρέπεται η παραμονή όρθιων στους χώρους διεξαγωγής της τελετής.

 

Από τη Γραμματεία