Προβολή ανακοίνωσης

Home

Ανακοίνωση για εξέταση εργαστηρίων από τον Ανακοινώσεις Μηχανικών Πληροφορικής
12/04/2023

Σύμφωνα με απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου του Π.Θ., όσοι/ες φοιτητές/τριες επιθυμούν να εξεταστούν σε εργαστηριακό μάθημα θα πρέπει να συμπληρώνουν τη συνημμένη υπεύθυνη δήλωση και να την καταθέτουν στη Γραμματεία. Προσοχή:

·        Η υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να συμπληρώνεται ΠΛΗΡΩΣ και ΣΩΣΤΑ από τον/την ενδιαφερόμενο/η φοιτητή/τρια. Επειδή πρόκειται για υπεύθυνη δήλωση, η Γραμματεία δεν επιτρέπεται να συμπληρώσει/διορθώσει οτιδήποτε πάνω σε αυτή.

·        Το έντυπο αφορά μόνο σε ένα μάθημα. Το έντυπο θα πρέπει να αποστέλλεται ή παραδίδεται υπογεγραμμένο στη Γραμματεία, μέχρι και δυο ημέρες πριν από την εξέταση του μαθήματος, ώστε να γίνουν έγκαιρα οι απαραίτητες διαδικασίες. Το έντυπο μπορεί να αποστέλλεται με email στο secry-cs@teilar.gr ή, αν οι φοιτητές/τριες βρίσκονται στον χώρο του Ιδρύματος, μπορούν να το αφήνουν στο γραμματοκιβώτιο που έχει τοποθετηθεί έξω από τη Γραμματεία. Εάν το έντυπο αποσταλεί με email θα είναι υπογεγραμμένο.

·        Η αποστολή ή παράδοση των εντύπων θα αρχίσει με την ανάρτηση του προγράμματος της εξεταστικής του ΕΕ 2022-2023 στην ιστοσελίδα του Τμήματος, όχι νωρίτερα.

Kωδικοί μαθημάτων: http://www.teilar.gr/dbData/ProfAnn/profann-81fde564.docx