Προβολή ανακοίνωσης

Home

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 από τον Ανακοινώσεις Μηχανικών Πληροφορικής
01/03/2024

Η ορκωμοσία των αποφοίτων του Προγράμματος Σπουδών Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε. θα διεξαχθεί στις 28 Μαρτίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00πμ στο αμφιθέατρο του κτηρίου του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων στο ΓΑΙΟΠΟΛΙΣ (πρ. ΤΕΙ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Επισημαίνουμε ότι στην ορκωμοσία συμμετέχουν όσοι/ες έχουν υποβάλει αίτηση απονομής πτυχίου έως 29.2.2024 όπως είχε ανακοινωθεί. Στους/στις αιτούντες/τούσες πτυχίο η Γραμματεία, μετά από τον έλεγχο, αποστέλλει ηλεκτρονικά πιστοποιητικό περάτωσης σπουδών που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται ο/η απόφοιτος/η να προβεί σε άλλη ενέργεια.

Τα πρωτόκολλα καθομολόγησης θα υπογραφούν κατά την απονομή των πτυχίων. Στην περίπτωση που εκκρεμεί η παράδοση π.χ του cd πτυχιακής, της ακαδ. ταυτότητας κλπ αυτά θα παραδοθούν κατά την προσέλευση στο αμφιθέατρο. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να προχωρήσετε στη συμπλήρωση της παρακάτω ηλεκτρονικής φόρμας εγγραφής Αποφοίτων στη βάση δεδομένων του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=cL-AMcwX9kSQpFyUdmJSlf3T5WxMD7JHj-5rmsdM5EZUNjcySVVNWFlaNFBSUVNWS0NIRjM5WkkxQS4u