1. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚ. ΣΥΣΤ. ΙΙ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜ 2017 (17/02/2017)

  

Οι ομάδες θα ενεργοποιηθούν την Κυριακή 19/2/2017 και ώρα 21:00 το βράδυ στο e-class. Αυτοί που παίρνουν 1η φορά το μάθημα θα γραφτούν στις κανονικές ομάδες ενώ όσοι είναι για επαναπαρακολούθηση θα γραφτούν σε τμήματα που σημειώνονται ως "επαναπαρακολούθηση". Θα πρέπει να έχετε γραφτεί στο μάθημα στο e-class πριν μπορέσετε να δηλώσετε ομάδα.


2. Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα ΙΙ: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΗΣΤΩΝ Ε-CLASS (01/03/2016)

  
Λόγω των τελευταίων προβλημάτων με το e-class έγινε διαγραφή των χρηστών του μαθήματος εκτός απο αυτούς που είναι γραμμένοι σε ομάδες. Όποιος έχει το μάθημα ας ελέγξει ότι είναι γραμμένος στο e-class για να λαμβάνει μηνύματα και εργασίες.

3. ΚΙΝΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ: ΟΜΑΔΕΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΠΡΑΞΗΣ (01/10/2015)

  
Έχουν δημιουργηθεί οι ομάδες Ασκήσεων Πράξης (ΑΠ) στο e-class για το μάθημα "Κινητές Επικοινωνίες" (κωδικός CS369 στο e-class) σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Όσοι θα παρακολουθήσουν το μάθημα θα πρέπει να κάνουν εγγραφή μέσω του e-class και στην συνέχεια σε μια απο τις αντίστοιχες ομάδες που υπάρχουν εκεί. Η εγγραφή αφορά και τους παλιούς φοιτητές καθώς και αυτούς του αντίστοιχου μαθήματος "Ασύρματες και Κινητές Επικοινωνίες".
 

4. ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚ. ΣΥΣΤ. ΙΙ ΕΑΡΙΝΟ ΕΞΑΜ 2015 (25/02/2015)

  
Οι ομάδες θα ενεργοποιηθούν αύριο Πέμπτη 26/2/2015 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο e-class. Αυτοί που παίρνουν 1η φορά το μάθημα θα γραφτούν στις κανονικές ομάδες ενώ όσοι είναι για επαναπαρακολούθηση θα γραφτούν σε τμήματα που σημειώνονται ως "επαναπαρακολούθηση". Θα πρέπει να έχετε γραφτεί στο μάθημα στο e-class πριν μπορέσετε να δηλώσετε ομάδα.

5. ΚΙΝΗΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΠΡΑΞΗΣ (10/10/2014)

  

Έχουν δημιουργηθεί οι ομάδες Ασκήσεων Πράξης (ΑΠ) στο e-class για το μάθημα "Κινητές Επικοινωνίες" (κωδικός CS369 στο e-class) σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα. Όσοι θα παρακολουθήσουν το μάθημα θα πρέπει να κάνουν εγγραφή μέσω του e-class και στην συνέχεια σε μια απο τις αντίστοιχες ομάδες που υπάρχουν εκεί. Η εγγραφή αφορά και τους παλιούς φοιτητές καθώς και αυτούς του αντίστοιχου μαθήματος "Ασύρματες και Κινητές Επικοινωνίες" μιας και ένα ποσοστό της τελικής βαθμολογίας στο μάθημα θα προέρχεται απο τις εργασίες που θα κάνετε στα πλαίσια των ΑΠ που θα περιλαμβάνουν μελέτη και σχεδιασμό δικτύων κινητών επικοινωνιών. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στις συναντήσεις μας στην πορεία του μαθήματος. Καλή αρχή!περισσότερες ανακοινώσεις...

Πίσω